Public Web PST

Design:
Geländer

Homepage

Public Web PST

Public WEB PST voor Outlook ®

(web-toegang voor Outlook zonder Exchange Server)

Met Public WEB PST voor Outlook kunt u web-toegang tot Outlook hebben, leven zonder te allen tijde verschillen. Updates worden automatisch in real-time in het Microsoft ® Office Outlook.Van het verwijderen van berichten of het toevoegen van een nieuw contact aan plannen van een vergadering of het creëren van een nieuwe taak. Alle items die u maakt mobiel via publieke WEB PST voor Outlook , worden onmiddellijk bijgewerkt in uw Outlook op uw kantoor.

Microsoft Office Outlook-klanten kunnen online vergaderingen plannen, bijhouden van hun kalender of agenda`s delen met andere gebruikers over de hele wereld al dan niet van Microsoft Office Outlook te gebruiken.

Wanneer u weer op kantoor bent, je nooit zorgen te maken over het verblijf up to date, omdat al uw gegevens worden opgeslagen op de Office Outlook PST bestand. Het beste van alles, dan kunt u toegang tot deze informatie vrijwel overal, met of zonder een persoonlijk notebook. Je hoeft alleen maar een computer met internet als in een internet cafe, hotel lobby of een andere computer met internet. Microsoft Office Outlook-klanten kunnen direct e-mails, met Public WEB PST voor Outlook. E-mails worden verzonden en opgeslagen in de lokale Office Outlook PST bestand, in uw kantoor.

 

 • U werkt met Microsoft Office Outlook ?
 • Wilt u toegang tot uw Outlook hebben via het web toegang zonder een Exchange Server?
 • Bent u vaak op reis en hebben behoefte aan een onafhankelijke en mobiele toegang tot uw Outlook?
 • Wilt u de beste mobiele over een webpagina en zonder maandelijks bedrag?
 • Wilt u een gemeenschappelijke Microsoft Outlook te gebruiken, zonder beperking van veel gebruikers en u wilt deze "online" te gebruiken?
 • Wilt u online uw vergaderingen plannen?
 • Wilt u spoor van uw kalender of agenda`s delen te houden met andere gebruikers overal ter wereld al dan niet van Microsoft Office Outlook te gebruiken?

 

Wereldwijd toegang tot uw Outlook zonder Exchange Server: Elke gebruiker kan maken, lezen, bijlagen toevoegen, verwijderen en verzenden e-mails, leven in hun eigen Outlook via het openbare WEB PST online interface. Toegang tot uw contactpersonen, die zijn opgeslagen in uw Outlook-adresboek zijn ook beschikbaar voor u als u wilt e-mails te versturen via publieke websites PST.

De toegang tot uw Outlook is een live-verbinding. Alle wijzigingen worden direct bijgewerkt, rechtstreeks in uw Outlook op uw pc. Openbare WEB PST voor Outlook synchroniseert niet Outlook tussen een andere web-based database. Als u antwoordt een e-mail met Public WEB PST voor Outlook , wordt het direct verstuurd te worden en het zal worden opgeslagen in de map Verzonden items in Outlook. Openbare WEB PST is gebaseerd op het Microsoft IIS Server ® en op de openbare ShareFolder voor Outlook, de PST-oplossing voor het delen als een Exchange-alternatief.

 

Postvak IN: De doorsturen of beantwoorden van de functie is ook beschikbaar. De overdracht van de verzonden e-mails is zichtbaar in de "verzonden items" map van de persoonlijke map in Outlook in uw kantoor. Dan Public WEB PST is uw mobiele oplossing voor wereldwijde toegang tot uw Outlook.

Beheer uw e-mails, taken, data, contacten en andere gegevens online met een op internet aangesloten computer en geen noodzaak voor een Exchange-server of enige vorm van Windows Server ® . Maak van uw werkplek een Web Server en krijg toegang tot uw Outlook via het web.

 

Hoe werkt Openbare WEB PST voor Outlook werk?

Eigenlijk is de functie van Public WEB PST is zeer eenvoudig. Op je Windows- CD ( Windows 2000 Prof, Windows XP Prof, Windows Vista ® ) is een freeware Microsoft Web-server, de IIS ® (Microsoft Internet Information Server).

Openbare WEB PST toont uw Outlook, inclusief inhoud zoals agenda, contacten, e-mails worden gezien op de IIS als een webpagina. Deze toegang is "live" zonder tijd verschillen. Nu kunt u toegang krijgen tot deze "web page" met uw Outlook-gegevens wereldwijd, zolang de pc is ingeschakeld en heeft een verbinding met het internet.

Hoe heb je momenteel via het internet op uw pc?

2 manieren: Ten eerste, heb je een vast IP-adres of u gebruik maakt van een freeware DNS internet service zoals: http://www.getmyip.com http://www.dyndns.org wie geeft je een vaste internet naam.


U moet uw domeinnaam weten, als je maar dynamische IP-adressen. (Daarnaast zul je een meer thourgh uitleg van dynamische naamservice in de handleiding te vinden.) Nadat u hebt gemaakt een internet naam voor uw "server", zoals (bedrijfs-publiek-web-pst.dyndns.org), de DynDNS provider naar voren de naam direct naar uw computer.

Demoversie:

Als u wilt Public WEB PST-test voor Outlook , kunt u downloaden van de daadwerkelijke demo-versie van onze download pagina.

Prijzen:

Klik op de link om de werkelijke te krijgen prijslijst .

Aankoop:

Als u wilt licenties voor publieke websites PST aankoop voor Outlook , kunt u gebruik maken van onze online shop .

 

 

Ondersteuning

Onze producten ondersteunen alle actuele versies van Microsoft Windows en Microsoft Office, met uitzondering van Outlook 2010 x64. Maar zelfs raadt Microsoft Outlook 2010 x86 (32-bits) in plaats van de 64-bits versie, omdat er veel onverenigbaarheden zijn met andere programma`s. Microsoft beta versies zijn door ons getest, maar er is geen recht op ondersteuning voor Microsoft beta versies.

 
Microsoft en het Office logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en / of andere landen.
 

 

Er zijn geen producten in deze categorie.
 • Teamviewer
 • OJA
 • ScanCircle
 • DigiProfs
 • PC Helpdesk
Powered By OpenCart
Public ShareWare © 2019