Public Categories

Design:
Geländer

Homepage

Public Categories

Public Categories

Is er een manier om een aandeel master categorie lijst in Microsoft® Outlook®?edit_categories

In Microsoft Outlook kunt u nieuwe categorieën toe te voegen aan de standaard Master categorielijst. Deze standaard Master Categorie Lijst kan niet worden gedeeld met andere gebruikers in uw netwerk, zonder dat een 3rd party tool zoals: Publieke Categorieën

In Outlook is een invoervergunning niet / export Master Categorie functie, dus anders dan de uitvoer van het register en het overschrijven van het verkeer op andere computers, kunt u niet gemakkelijk delen aangepaste categorieën.

Voor Outlook 97-2003, Microsoft beschrijft een manier om het register te importeren en deze registersleutel op andere pc`s te exporteren. Echter, kan dit ernstige problemen voordoen als u het register onjuist bewerkt. In Microsoft Outlook 2007/2010, is er geen manier om het register te exporteren om een Master categorieoverzicht delen. Outlook 2007/2010 is het register niet te gebruiken voor een master lijst met categorieën, ze zijn opgeslagen in het standaard bericht op te slaan (mailbox of PST).

Openbare Categorieën lost dit probleem op door het delen van een Master Categorielijst in uw netwerk.

Waarom Openbare Categorieën voor Outlook?


Openbare Categorieën voor Outlook kunt u centraal beheren het onderhoud van uw categorieën makkelijk en snel, en voor alle versies van Outlook rechtstreeks in Outlook. U hoeft niet langer handmatig in-en uitvoer registervermeldingen tussen computers te importeren.

Na de installatie kunt u het beheer van uw bestaande categorieën in Public rubrieken. Ze zijn opgeslagen in een map in Outlook, en je kunt bepalen wanneer het centrale categorie lijst wordt opgeslagen. Ook als u gebruik maken van openbare mappen in Public ShareFolder of Microsoft Exchange Server, kunt u opslaan van de openbare lijst Categorieën in een openbare map, zodat alle gebruikers rechtstreeks toegang tot hebben.

Na openbare Categorieën geconfigureerd is, controleert de gemeenschappelijke categorie lijst. Afhankelijk van de instellingen, worden de lokale categorieën automatisch bijgewerkt met de centrale categorieën. Ook kan de gebruiker op de hoogte van de veranderingen en kan beslissen of de categorieën moeten worden bijgewerkt.

Public_Categories_-_Outlook_options

 • centraal beheer van gedeelde categorieën in Microsoft Outlook
 • ondersteunt Microsoft Outlook Microsoft Outlook 2000 t / m 2010
 • ondersteunt kleurcategorieën in Outlook 2007 en hoger
 • ondersteunt Microsoft Windows® 2000, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista®, Microsoft Windows 7 en Microsoft Windows Server® -systemen
 • categorieën niet handmatig hoeft te worden opgenomen in elk exemplaar van Outlook
 • voorkomt inconsistenties en bespaart tijd
 • vermijdt manuele export / import van registervermeldingen
 • snelle actualisering van alle categorieën in het netwerk
 • ondersteunt Public ShareFolder en Exchange Server

 

 

Als u Outlook gebruikt, zonder openbare mappen, maar nog steeds wilt kunnen categorieën overdracht naar andere computers met Outlook, Openbare Categorieën biedt u een eenvoudige oplossing. Omdat de centrale lijst met categorieën van Openbare categorieën, wordt opgeslagen in een posting in Outlook, kunt u het opslaan als een *. msg bestand op het bestandssysteem. Dan kunt u dat bestand kopiëren naar een andere computer met Outlook en gebruik openbare categorieën om de categorieën te importeren.

Wie heeft Openbare rubrieken?

 • Alle Outlook, Exchange of Public ShareFolder gebruikers, categoriseren gedeelde contacten, taken, e-mails en afspraken in Outlook met meerdere gebruikers.

Voordelen van het openbaar Categorieën

 • houden dezelfde categorieën voor alle gebruikers en met alle ondersteunde versies van Outlook
 • eenvoudig gecentraliseerd beheer van de gemeenschappelijke categorie lijst direct in Outlook
 • de centrale categorie lijst kan worden toegankelijk gemaakt via het netwerk met Public ShareFolder of een Exchange Server
 • categorie kleuren van Outlook 2007 worden ondersteund en kunnen daarom worden bewaard blijft het hele bedrijf
 • opslag van de centrale categorielijst in platte tekst in een posting
 • eenvoudige back-up van de centrale categorie lijst, omdat de enkele terbeschikkingstelling (bericht) kunnen worden opgeslagen en zal worden opgeslagen met de PST-bestand
 • beheerders kunnen direct bewerken van de centrale lijst met categorieën


Demo-versie / Prijzen:
Openbare Categorieën is shareware. Je kunt testen of de software voordat u het koopt.

In deze demo versie kunt u alle dingen, behalve de actualisering van de local master categorie lijst van de gemeenschappelijke categorie lijst, die functie is uitgeschakeld.

Download demo-versie: Download

Prijslijst van het Openbaar Categorieën: prijslijst

 

 

Ondersteuning

Onze producten ondersteunen alle actuele versies van Microsoft Windows en Microsoft Office, met uitzondering van Outlook 2010 x64. Maar zelfs raadt Microsoft Outlook 2010 x86 (32-bits) in plaats van de 64-bits versie, omdat er veel onverenigbaarheden zijn met andere programma`s. Microsoft beta versies zijn door ons getest, maar er is geen recht op ondersteuning voor Microsoft beta versies.

 
Microsoft en het Office logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en / of andere landen.
 


Er zijn geen producten in deze categorie.
 • Teamviewer
 • OJA
 • ScanCircle
 • DigiProfs
 • PC Helpdesk
Powered By OpenCart
Public ShareWare © 2019