Public Reminder

Design:
Geländer

Homepage

Public Reminder

 

Public Reminder Add-In for Outlook®

Uitgebreide herinnering functie voor Microsoft ® Outlook ®, Public ShareFolder und Microsoft ® Exchange Server.
Microsoft ® schrijven: "Herinneringen Niet starten voor de objecten in de openbare mappen"

Publieke Reminder Addin voor Outlook, Public ShareFolder en Microsoft Exchange zal precies op te lossen dit probleem en vervangt Microsoft Outlook-herinnering dialoogvenster met een meer krachtige scherm.

Publieke Reminder Add-In biedt herinneringen van een e-mail, agenda, taken of map Contactpersonen in Microsoft Outlook, Public ShareFolder of Microsoft Exchange Server.

Hiermee kunt u herinneringen in te stellen op de items in een willekeurige map in uw mailbox of PST-bestand, secundair PST-bestanden, archiveren PST-bestanden of openbare mappen van Openbare ShareFolder of Microsoft Exchange Server.

Herinneringen kunnen worden gemaild naar een pager of e-mail communicatie-apparaat is ingeschakeld of SMS-berichten kan sturen naar elke mobiele telefoon, mobiele apparaten, PDA, Blackberry of mobiele telefoon die kunnen e-mails ontvangen.

 

Reminder-Window

 

 • Add-in voor Microsoft Outlook, Public ShareFolder en Microsoft Exchange Server
 • Biedt herinneringen van een e-mail, agenda, taken of map Contactpersonen
 • Ontwikkeld voor: Microsoft Outlook 97-2007, Public ShareFolder en Microsoft Exchange Server
 • Eenvoudige installatie
 • Gemakkelijk te hanteren
 • Gratis updates, gratis support
 • Licentie verloopt nooit

 

U kunt beslissen of u wilt dat alleen herinneringen uit uw agenda, taken of een follow-up van een e-mail in uw mappen of ook uit andere mappen collega`s. In een project kalender kan nuttig zijn om alle herinneringen die de gebruiker toch een nieuw item te krijgen. Het kan nuttig zijn als een secretaresse krijgt ook de herinneringen van het publiek of persoonlijke kalender map van de baas of om een "follow-up" herinnering van een e-mail die is opgeslagen in een gedeelde inbox.

Publieke Reminder Add-in biedt u een scherm met een overzicht van uw herinneringen. Dit scherm fungeert als uw control manager voor alle bestaande herinneringen. U kunt in addation herinneringen via e-mail bericht. Ook uw persoonlijke Microsoft Outlook Agenda en Taken herinneringen zullen getoond worden in de zomers van actieve, toekomst of alle herinnering te bekijken. Als u meerdere agenda of een GroepsAgenda in Microsoft Outlook, Public ShareFolder of Microsoft Exchange Server die je kent de beperking van de herinneringen in Outlook. Herinneringen brand niet voor afspraken, taken, e-mails of andere gemarkeerde items in openbare mappen.

Wanneer u de map samenstellen van een nieuwe afspraak of vergadering verzoek in een kalender die is gevestigd in een openbare, als u de optie voor een herinnering, herinnering is een gegenereerd. Herinnering van de Openbare Addin scherm kunt u te ontslaan of te herinneren later elke herinnering in de bestaande elke geselecteerde map.

Met een dubbelklik opent u de items met herinneringen en kunt u de Openbare herinnering Add-In onder andere opties.Reminder-Options

 • Eenvoudig beheer en integratie in de "Opties" van Microsoft Outlook
 • "Zoom-functie" voor een uitgebreide map structuren. In een aparte en groter venster krijg je een beter overzicht van de in-en uitgeschakeld Microsoft Outlook-mappen.
 • Ondersteunt herinnering via e-mail of SMS (speciale dienst in Outlook is nodig) om mobiele apparaten, PDA`s, Blackberry`s, mobiele telefoons, enz.
 • Naadloze integratie in Microsoft Office Outlook als `Add-In. "
 • Individuele geluiden voor uw herinneringen.
 • Uitgebreide, gedetailleerde handleiding, die hopelijk geven u elke antwoord op al uw vragen over de installatie en het beheer.
 • Gekleurde, gemerkt interface, welke map is ingeschakeld voor herinneringen en die zijn uitgeschakeld.
 • De herinnering zal nu u op de hoogte van de vergadering of afspraak.
 • De vergunning nooit verstreken, gratis updates en gratis support
 • Een programma van SDMD GmbH, Made in Germany

 

Wie heeft Public Herinnering add-in?

 • Alle Microsoft Outlook, Microsoft Exchange en Public ShareFolder gebruikers, die heeft voor het beheer van project-, team-of andere openbare agenda`s gedeeld.
 • Alle Microsoft Outlook, Microsoft Exchange en Public ShareFolder gebruikers, die voor de openbare mappen met contactpersonen te beheren om herinneringen te krijgen voor het volgende gesprek, e-mail bericht of een andere manier om in contact te komen met een klant op een geselecteerde dag. (Bijv. een verjaardag)
 • Alle Microsoft Outlook, Microsoft Exchange en Public ShareFolder gebruikers, die heeft voor het beheer van publieke taak mappen bijvoorbeeld project taakmappen.
 • Alle Microsoft Outlook, Microsoft Exchange en Public ShareFolder gebruikers, die aan het beheer van meerdere PST-bestanden zoals archief.pst bestanden, met als speciale Public ShareFolder om meerdere gedeelde PST-bestanden te beheren.
 • Alle professionele Microsoft Outlook, Microsoft Exchange en Public ShareFolder gebruikers, die hebben niet genoeg tijd voor eenvoudige werken als mappen kijken om te weten wanneer is de volgende afspraak.

Wie is hoe lang bezig met wat? Public Reminder Add-In herinnert u in.

Niet meer missen afspraak en zorg ervoor dat ook uw collega`s zal worden herinnerd, want met Public Reminder add-kunt u ook uw collega`s geven een herinnering.

Publieke Reminder Add-In = A propfitable investering.

Prijslijst / Licenties
Publieke Herinnering Add-In is shareware:
Dit betekent "Probeer bevore te kopen", dus je kunt Public Reminder Addin test voor Outlook, Exchange Server en Public ShareFolder voordat je iets koopt deze mooie vrede van software.

Beperking van de demoversie: In de demoversie krijg je iedere 5 minuten de herinnering ramen en kun je niet veranderen "5 minuten" beperking. Ook de functies "Herinner weer in x minuten", "Clean reminder" en "Maak alle herinneringen" worden gedeactiveerd.

Test licentie:
Als u wilt testen Addin Public Reminder zonder deze beperking, stuur een email te sturen naar een: " info@publicshareware.nl"
met "Test licentie voor Openbare Herinnering Addin" als onderwerp en wij sturen u een nummer van de vergunning zonder beperkingen die geldig is voor een paar weken.

 

Publieke Reminder Addin voor Exchange-gebruikers
(Geen Public ShareFolder gebruikers)

Prijs USD
Excl. BTW
Prijs GBP
Excl. BTW
Prijs EUR
Excl. BTW
1 Client Licentie 45,44 USD 29,36 GBP 34,95 EUR
2 Client Licenties 90,87 USD 58,72 GBP 69,90 EUR
3 Client Licenties USD 136,31 88,07 GBP 104,85 EUR
4 client licenties USD 181,74 GBP 117,43 139,80 EUR
5 Client Licenties USD 227,18 GBP 146,79 174,75 EUR
10 client licenties USD 233,94 GBP 151,16 179,95 EUR
25 client licenties USD 350,94 GBP 226,76 269,95 EUR
50 Klant Licenties USD 714,94 GBP 461,96 549,95 EUR
100 client licenties 1,039.94 USD GBP 671,96 799,95 EUR
250 client licenties 1,429.94 USD GBP 923,96 1,099.95 EUR
Onbeperkt client licenties 2,925.00 USD 1,890.00 GBP 2.250,00 EUR

 

Een aparte prijslijst voor Public ShareFolder gebruikers: Prijslijst

1 USD prijzen zijn gebaseerd op EUR prijzen met de huidige wisselkoers van 1 EUR = 1,30 USD. 
2 GBP prijzen zijn gebaseerd op EUR prijzen met de huidige wisselkoers van 1 EUR = 0,84 GBP.

 

Ondersteuning

Onze producten ondersteunen alle actuele versies van Microsoft Windows en Microsoft Office, met uitzondering van Outlook 2010 x64. Maar zelfs raadt Microsoft Outlook 2010 x86 (32-bits) in plaats van de 64-bits versie, omdat er veel onverenigbaarheden zijn met andere programma`s. Microsoft beta versies zijn door ons getest, maar er is geen recht op ondersteuning voor Microsoft beta versies.

 
Microsoft en het Office logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en / of andere landen.
 

 

Er zijn geen producten in deze categorie.
 • Teamviewer
 • OJA
 • ScanCircle
 • DigiProfs
 • PC Helpdesk
Powered By OpenCart
Public ShareWare © 2019