Public Fix

Design:
Geländer

Homepage

Public Fix

 

Public Fix Profiel voor Outlook ®

Public Fix Profile is een Microsoft ® Outlook ® Freeware Addon om de verwijdering van de steun tweevoud Persoonlijke mappen in Outlook. Op sommige andere websites vindt u dit ook dubbele Persoonlijke mappen onder namen als \"Ghost PST-bestanden \`of\` fantoom PST-bestanden\"

Deze dubbele vermeldingen van dezelfde persoonlijke mappen in Outlook is een gevolg van verlaten vermeldingen in het Windows Register.


  • Duidelijke Editor: De aankondiging van de registervermeldingen die kunnen worden geschrapt werden geplaatst in een duidelijke editor.
  •  Back-up functie voor het juiste bereik van de griffie. Als u moet verwijderen verkeerde vermeldingen van de Outlook-profiel, kunt u opnieuw de griffie op elk gewenst moment.


Waarom krijg ik persoonlijke map aantekeningen in Microsoft Outlook?

De reden is vaak een update van Outlook op een hogere versie, zonder het creëren van een nieuw Outlook-profiel of om eerst te verwijderen van de oude Outlook-profiel. Andere redenen kunnen ten onrechte worden ontwikkeld Outlook Addons die extra registervermeldingen voor Outlook-mappen of een reden zou de invoer van gegevens in Outlook te maken.

De meest voorkomende berichten zijn bijvoorbeeld:

\"Kan niet verwijderen van dubbele persoonlijke mappen na de update voor Outlook 2003\"
Dit duplicaat Personal Folder gedraagt zich precies als het origineel .... alle submappen binnen elk van de 2 persoonlijke mappen zijn absoluut identiek. Wanneer berichten worden ontvangen, zij worden opgenomen en opgeslagen in elke map Inbox ... wanneer berichten worden verzonden, worden ze getoond passeren elke map Outbox en worden vervolgens opgeslagen in elke map Verzonden items.

of

\"Na een import kan ik niet verwijderen van dubbele persoonlijke mappen\"
Ik heb een gebruiker met Outlook 2002. Ze heeft dubbele Persoonlijke mappen. De ene heet Personal Folder en de andere heet Outlook vandaag. Slechts een is actief in het ontvangen en verzenden van e-mails, maar ze wil om zich te ontdoen van de eerste Personal Folder en de vooruitzichten te houden vandaag. Ik heb geprobeerd een aantal dingen.

De meeste Outlook support sites aanbevelen een nieuw Outlook-profiel (met de juiste links naar de Microsoft Outlook kanten), maar er zijn ook verschillende andere oplossingen, bijvoorbeeld de Freeware Addon \"Public Profile Fix voor Outlook\".

Openbare Fix profiel voor Outlook is gebaseerd op de beschrijving van dit engels website:
http://www.outlook-tips.net/howto/ghosts.htm (door MVP Diane Poremsky)

Deze beschrijving zegt, dat de de-installatie of een reparatie van Microsoft Outlook of Office niet de Outlook-Register te wijzigen, omdat een Outlook te herstellen of nieuwe installatie heeft geen invloed op het profiel Eigenschappen van Outlook.

Het probleem is verlaten registry entries, dus aantekeningen, die niet goed werden geschrapt.

Openbare Fix profiel voor Outlook is een freeware Addon, dat de juiste registersleutels geeft in een editor en in deze editor kun je verwijderen van de \"rood gemarkeerde\" en verkeerde registersleutels.

Waarom doet Openbare Fix Profiel voor Outlook niet automatisch verwijderen van deze items?
Het register behoort tot de meest gevoelige gebieden van uw pc en we vinden, moet je geen aantekeningen van uw Windows-register te verwijderen zonder een visuele bevestiging eerste, onafhankelijk of er een backup-functie of niet.

U kunt ook een nieuw Outlook-profiel (deze optie blijft open voor u, ook nadat u Openbaar Fix profiel voor Outlook te gebruiken).

Hier zijn de juiste links naar de Microsoft Outlook ondersteuning zijden voor: Hoe nieuw Outlook-profielen te maken?

Hoe maak je een nieuw e-mailprofiel in Outlook 2000 te maken?
http://support.microsoft.com/?kbid=195718

Hoe maak je een nieuw e-mailprofiel maken in Outlook 2002?:
http://support.microsoft.com/?kbid=287072

Hoe maak je een nieuw e-mailprofiel maken in Outlook 2003?:
http://support.microsoft.com/?kbid=829918


Prijslijst / Licencing:

Openbare Fix profiel voor Outlook is een freeware Outlook Addin. Het is vrij voor gebruik. Het is niet toegestaan voor iemand om elke vorm van vergoeding te nemen voor openbare Fix Profiel voor Outlook.

Microsoft en het Office logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en / of andere landen. Alle andere productnamen zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars.

 
Er zijn geen producten in deze categorie.
  • Teamviewer
  • OJA
  • ScanCircle
  • DigiProfs
  • PC Helpdesk
Powered By OpenCart
Public ShareWare © 2019