Public CAR

Design:
Geländer

Homepage

Public CAR

 

Public Contact After Reply voor Outlook ® (v. 1.2 *)

Public Contact After Reply voor Outlook (Public CAR voor Outlook) is een addon voor Microsoft ® Outlook ®, die automatisch een Outlook-contactpersoon creëert na het antwoord op een e-mail.
Deze functie wordt ondersteund in Outlook-Express, maar niet in Outlook. In Outlook-Express vindt u deze functie onder "Opties" als "Toevoegen aan contactpersonen automatisch adressen na het antwoord".

Nogmaals, dit is een addon voor Outlook, niet voor Outlook-Express.

SDMD ontwikkelde dit technisch zinvolle functie voor een Outlook-add-on als Freeware.

 • Hoe kan ik adressen in Outlook automatisch naar contactpersonen nadat ik antwoord op een e-mail?
 • Waar kan ik deze functie van Outlook-Express te vinden in Outlook?
 •  Hoe vaak heeft u communiceren met een contactpersoon?
 •  Zijn mijn Outlook-contactpersonen up-to-date?
 • Moet ik elk e-mail adres, die communiceren met mij, in mijn Outlook-adresboek of in mijn Outlook-map met contactpersonen?
 •  Hoe kan ik automatisch al mijn e-mail adressen nadat ik antwoord op een e-mail?
 • Zijn alle contacten volledig opgeslagen in Outlook bijvoorbeeld voor een nieuwsbrief? 


De openbare parkeerplaats voor Outlook ondersteunt ook de functie "allen beantwoorden".

Als u e-mails met verschillende e-mailadressen in het veld `Van`, zal elk van deze e-mail adressen hebben een aparte contactpersoon aangemaakt in Outlook.

De openbare parkeerplaats voor Outlook beschermt u tegen dupes. Deze addon zal vergelijken met de bestaande e-mail adressen met de nieuwe. Geen dupes zijn geproduceerd met deze addon voor Outlook, als het over dezelfde e-mail adres.

De openbare parkeerplaats voor Outlook scant ook aanvullende Outlook-contactpersoon bestanden voor reeds bestaande e-mailadressen. Alle e-mailadressen kunnen worden opgenomen in de scan.

De openbare parkeerplaats voor Outlook In aanvulling ondersteunt de automatische opslag van de contacten in Outlook en ook de vorige actie van de contactpersonen in Outlook. Als u wilt verder contact informatie zoals straat, bedrijfsnaam etc in te voeren in de Outlook-contact formulier, kan het contact formulier worden geopend voordat opslag. U kunt natuurlijk ook deze functie te deactiveren.

Public Contact After Reply voor Outlook ondersteunt alle versies van Vooruitzichten en Public ShareFolder, de Microsoft Exchange-alternatief. De instellingen worden opgeslagen voor elke gebruiker en voor elke Outlook-profiel. Voor elk Outlook-profiel moet u / uw eigen configuratie.

Public Contact After Reply voor Outlook is een nuttig adddon voor Outlook voor alle Outlook-gebruikers, die willen hun e-mail adressen en hun contacten in Outlook up to date.

Je verloor veel contacten, omdat er geen standaard automatisch functioneren in Microsoft Outlook om de bestaande e-mail-adressen te importeren in Outlook of de e-mailadressen uit het e-mail die u antwoord op te slaan. Deze addon voor Microsoft Outlook is ontwikkeld door onze dagelijkse ervaringen. Nu, elke keer als we ontvangen e-mails, met dit freeware addon voor Microsoft Outlook, kunnen we efficiënt omzetten van de adressen in Outlook. Nu kun je het ook. (Outlook Express heeft een technisch voordeel. We hopen dat we dit voordeel met deze addon voor Outlook geëlimineerd).

Public Contact After Reply voor Outlook ondersteunt ook het publiek contact opnemen met mappen van Public ShareFolder.

Public Contact After Reply voor Outlook is een freeware addon voor Outlook ontwikkeld door SDMD GmbH, Hamburg.


Prijzen / Licenties:

Neem contact op met het publiek na het antwoord voor Outlook is Freeware. Er zijn geen kosten voor licenties.


* Nieuw in versie 1.2:
 

 • U kunt de handleiding van Openbare Contact Na het antwoord direct in Outlook.
 • De engels versie krijg je een Engels handboek.
 • Kleine problemen met Outlook 2002 en 2003 werden gerepareerd.
 • Fouten in de automatische updates van de filters werden gerepareerd.

 

Er zijn geen producten in deze categorie.
 • Teamviewer
 • OJA
 • ScanCircle
 • DigiProfs
 • PC Helpdesk
Powered By OpenCart
Public ShareWare © 2019